Følg oss på Facebook!
Følg oss på Instagram!
Medlemskap

Medlemskap

Medlemskap i Skjærgårds LIVE lønner seg!

Som medlem får du massevis av fordeler. Rabattert eller gratis inngang til en rekke konserter og festivaler, spesialpris på Skjærgårds M&M Festival, mulighet til å starte lokallag på ditt hjemsted, være med å støtte kristent kreativt ungdomsarbeid over hele landet, og ikke minst, du kan få hjelp og støtte til å realisere det DU drømmer om!

Medlemskap i Skjærgårds LIVE koster kr 100,- pr kalenderår. Medlemskontingenten betales enten med giro du får tilsendt i posten eller på e-post, eller du betaler på stand eller ved inngang til konserter eller arrangementer i Skjærgårds LIVE’s regi. Dersom du blir nytt medlem etter 1. juli gjelder medlemskapet for både inneværende og påfølgende år.

I enkelte tilfeller kan det gis tilbud om innmelding via spesielle prosjekter eller arrangementer hos våre lokallag. Klikk her for å finne informasjon om disse prosjektene.

Som medlem kan du logge deg inn i medlemssystemet Hypersys for å se og oppdatere informasjon om deg selv og medlemskapet ditt.

Dersom du har spørsmål om ditt medlemskap, eller er usikker på om du er medlem eller har betalt for i år; ta kontakt på post@sglive.no.

BLI MEDLEM HER!